You are here
Zanimljivosti 

Ruski monah otkrio naučniku prirodni lijek!

U 21. je vijeku tehnologija napreduje, olakšali smo sebi život maksimalno, izmislili smo vještačku inteligenciju, putovali na Mjesec… Međutim, živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a djeca umiru od teških oboljenja. Kako je to moguće? Postoji toliko lijekova, a mi suštinski sebi nismo uspjeli da pomognemo.

Svjedoci smo i sve većeg broja nadri ljekara, koji će nam ponuditi alternativni način liječenja. Čini se da se i svijet produhovnio, pa sve češće nailazimo na ideje da pravilnim primjenama raznih tehnika i pozitivnim razmišljanjem možemo sprječiti probleme i bolesti da prodru u naš život. Međutim, i dalje bolesti haraju svijetom i nanose nam toliko muka.

Došli smo do recepta za koji tvrde da može da sprječiti uzroke svih bolesti. Da, baš svih, i onih najtežih. Ono što u ovoj priči zapanjuje, jeste njegova jednostavnost. Neće vam trebati hiljade evra, egzotična putovanja i posjete različitih guruima, kao ni recenzije u moderno opremljenim bolnicama.

Naime, izvor koji je želio da ostane anoniman, podjelio je svoje iskustvo, do kojeg je došao na drugom kraju planete.

Riječ je o čoveku koji je inžinjer, a živi i radi u Moskvi već deset godina. Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću. On je odvojio vrijeme da posjeti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savjetima i receptima za zdrav život.

 

Nemojte prebrzo da sudite-ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. Rus je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savjete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno provjerio. Riječ je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svjesni koliko su zapravo ljekovite.

Lista i recepti izgledaju ovako:

Soda bikarbona

Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Ali, ovde se mora obratiti pažnja na to da je soda jestiva, odnosno, da ne sadrži aluminijum u sebi, tako da ju je najbolje kupiti u apoteci. Za početak nije loše krenuti s manjom dozom, s pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

Hidrogen peroksid 3 odsto

Tri do pet kapi ove materije treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutro.

Zeleni čaj

Jednu šoljicu ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svijetu, treba popiti svakog dana.

Bijeli luk

Iako ga mnogi ne vole i izbjegavaju zbog jakog mirisa, dobro je poznato da je on prirodni penicilin. Dovoljan je jedan čen, koji treba iseckati na sitne kockice i ostaviti par minuta da se prosuši. Kako bi se izbjegao neprijatan miris, ovako pripremljen luk se može umješati u čašu jogurta ili kiselog mlijeka. Rusi ga piju sa vodom.

Voda

O vodi ne mora mnogo da se priča, jasno je svima koliko je zdrava. Međutim, naglasak se ovdje stavlja na sljedeći parametar – pH vrednost. Idealna pH vrijednost vode koju konzumirate treba da bude 7,42, ali može da ide do 8. Naime, baš takva pH vrijednost je bazna, što je važno, kako se u organizmu ne bi stvarala kisela sredina, koja pogoduje razvoju raka.

Budući da je čovjek od nauke, izvor je sve ovo prihvatio s određenom dozom skepse, i odlučio je malo da se pozabavi naučnim gledištima. Istražujući, došao je do čuvenog doktora Ivana Pavloviča Neumivakina, doktora medicinskih nauka, profesora, prvaka ruske medicine u kosmonautici, koji je osnovao prvu bolnicu na ruskom kosmičkom brodu. I, što je najvažnije ovdje, koji je razvio svoj sistem liječenja vodom i sodom. Budući da je bio zadužen za zdravlje astronauta prilikom njihovog odlaska u svemir, morao je da se pobrine za to da njihovo zdravlje bude u savršenom redu.

Istražujući rad doktora Neumivakina, izvor je ostao zapanjen kada je došao do saznanja da proslavljeni ruski ljekar govori o istim onim receptima do kojih je došao u razgovoru sa duhovnikom. I ne samo da govori o njima, nego je naučno dokazao da su djelotvorni.

(putdozdravlja.net)

 

Preuzeto


Related posts